Szuper híreim vannak számotokra... :)

2024.02.07

Új hely, sok új eszköz és sok sok lehetőség

Márciustól új helyre költözöm, ahol számos új szolgáltatás lesz elérhető! Jöhettek edzeni párban, vagy akár hárman is. Már meglévő személyi edzésekbe is becsatlakozhattok, viszont előtte szeretném, ha egyeztetnénk, hogy pl egy súlyzós edzés milyen szintű, és a becsatlakozó embernek tudom e ajánlani már azt a szintet.

A Reservio nevű foglalási rendszerben fogjátok látni, hogy hova lehet becsatlakozni - ha követed az oldalam a Facebookon vagy a Reservioba bekukkantasz, elsőként értesülhetsz majd ezekről,  a foglalási rendszerben is jelezni fogom, mire lehet lecsapni. 

Óratípusok

Keddenként 8.45-től például Erősítő/súlyzós edzésre, 10.00-től pedig Gerinc/stretching-re lehet becsatlakozni, szerdánként 7.50-től pedig Gerinc/core erősítő edzésre. 

3 fős edzés esetén az ár 4500.-ra csökken! Gerincprevenció, core-erősítés, súlyzós-erősítő edzés, stretching-mobilizáció célzattal vannak a személyi edzések.
Szabad időpontok most itt érhetőek el, egyenlőre még 1 személyes edzésre, márciustól pedig a többszemélyes edzésekre. 

Árak

Ha egy fő jön: 8000.- ( mint ahogy eddig is ) de ha párban jöttök, akkor 6000.-/ fő és ha hárman jöttök akkor pedig 4800.-/fő.
A becsatlakozós lehetőségnél kérlek úgy kalkulálj, hogy ha valakihez csatlakozol, de nem jön harmadik, akkor az ár 6000.- lesz, illetve ha csak egyedül jelentkeztél, és nem jött melléd más, akkor 8000.- az ár, ahogy eddig is a személyi edzéseken.

A helyszínről

Budapest XVI. kerületében a Rákosi úton lesz az új stúdió! Rákosi és Diófa kereszteződésében! Parkolni a Diófa utcába kanyarodva lehet, az új két oldalán tudtok megállni!

Itt egy google link a helyszínre!