Házirend és időpontfoglalási etikett

A lemondási idő továbbra is 24 óra, a lefoglalt időpontodtól visszafelé számítva. Amennyiben ezen az időintervallumon belül mondod le, - bármilyen okból -, a választott szolgáltatás teljes összege felszámolásra kerül.

Egyre többen vannak várólistán hetente, akiknek nem tudok időpontot adni, emiatt fontos, hogy ha nem tudsz jönni, időben jelezd. Ha későn mondod le, sajnos már késő a várólistán lévőknek is, akik szeretnének jönni, mert fájdalmaik vannak vagy mozogni szeretnének, valamint nekem is kiesést jelent.

Teljesen új vendégek az időpontjaikat előre utalással tudják véglegesíteni az alábbi számlaszámra: 11600006-00000006-20168751 / Udvardy Zsuzsa

Köszönöm a megértéseteket!


1. A tréningeket, kezeléseket előzetes bejelentkezés alapján lehet igénybe venni.

Bejelentkezéshez a KAPCSOLAT oldalon feltüntetett telefonszámon vagyok elérhető, vagy a facebook oldalamon (Udvardy Mozgásstúdió & Sportrehabilitáció) privát üzenetben egyeztessünk időpontot.

2. A megbeszélt alkalomra kérlek érkezz pontosan, maximum pár perccel előtte, mert a stúdió kialakítása nem alkalmas várakozásra! Kiemelt figyelmet fordítok a megfelelő higiéniás körülményekre, két vendég között 15 perc fertőtlenítés, szellőztetés és takarítás zajlik! Késés esetén viszont nem áll módomban a soron következő páciens idejét megrövidíteni! 

3. 24 órával az időpont előtti lemondás még díjtalan, ennél későbbi lemondás esetén a lefoglalt szolgáltatás teljes díja kerül felszámolásra.  Légy másokra is tekintettel kérlek, ha időben lemondod, a várólistán lévőket tudom időben értesíteni az üresedésről.

Lemondás nélküli távolmaradás esetén nem adok az illetőnek új időpontot!

4. Kérlek ügyelj a megfelelő személyi higiéniára, és legyen mindig törölköző nálad. A stúdiót folyamatosan fertőtlenítem! Ha van saját szőnyeged, akár hozhatod azt is.

5. Az állapotfelmérés fehérneműben, vagy bikiniben történik. A mozgásterápiák és tréningek alkalmával viszont kényelmes sportruházatban gyere, víz és törölköző legyen nálad.

6. Szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe.

7. A szolgáltatás igénybevétele a házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.