Házirend és időpontfoglalási etikett

A mozgásstúdió Budapest XVI. kerületében található, egy családi ház emeletén erre kialakított helységben. 

1. A tréningeket, kezeléseket előzetes bejelentkezés alapján lehet igénybe venni.

Bejelentkezéshez a KAPCSOLAT oldalon feltüntetett telefonszámon vagyok elérhető, vagy a facebook oldalamon (Udvardy Mozgásstúdió & Sportrehabilitáció) privát üzenetben egyeztessünk időpontot.

2. A megbeszélt alkalomra kérlek érkezz pontosan, de maximum 5 perccel előtte, mert a stúdió kialakítása nem alkalmas várakozásra! Kiemelt figyelmet fordítok a megfelelő higiéniás körülményekre, két vendég között 25 perc fertőtlenítés, szellőztetés és takarítás zajlik! Késés esetén viszont nem áll módomban a soron következő páciens idejét megrövidíteni! 

3. 24 órával az időpont előtti lemondás még díjtalan, ennél későbbi lemondás esetén a lefoglalt szolgáltatás teljes díja kerül felszámolásra.  Légy másokra is tekintettel kérlek, ha időben lemondod, a várólistán lévőket tudom időben értesíteni az üresedésről.

Lemondás nélküli távolmaradás esetén nem adok az illetőnek új időpontot!

4. Kérlek ügyelj a megfelelő személyi higiéniára, és legyen mindig törölköző nálad. A stúdiót folyamatosan fertőtlenítem! Ha van saját szőnyeged, akár hozhatod azt is.

5. Az állapotfelmérés fehérneműben, vagy bikiniben történik. A mozgásterápiák és tréningek alkalmával viszont kényelmes sportruházatban gyere, víz és törölköző legyen nálad.

6. Szolgáltatásaimat mindenki saját felelősségére veszi igénybe.

7. A szolgáltatás igénybevétele a házirend egyidejűleg történő elfogadását is jelenti.