Mozgásszervi egyensúly: A fájdalommentes élet útján

2024.03.18

Nem is gondolnád, hogy egy mozgásszervi egyensúlymegbomlás mennyi galibát tud okozni Neked!

Nézzünk egy példát! 

Fájdalom gyötri a bal csípődet, hátadat, derekad bal oldalát és jobb válladat. Hiába voltál már orvosnál, és kented jobbnál jobb krémekkel, a helyzet csak romlik. Az éjszakáid sem pihentetőek, mert már éjjel is felébredsz, hogy fáj a derekad és a vállad. 

Jelentkezel és eljössz hozzám Keiser edzésre és felmérésre, ahol a legmodernebb technológiával elemezzük ki a mozgásodat. Kiderítjük, milyen hiányosságok vannak a core-rendszeredben, és milyen különbségek mutatkoznak a jobb és bal oldali mozgások között. Ezek a különbségek lehetnek azok a kulcsfontosságú tényezők, amelyek a mozgásszervi egyensúly felborulását okozzák, és ezzel a fenti problémákat generálják.

Pontosan megmérjük és számszerűsítjük a két oldal közötti különbségeket, így ezt követően tisztán látjuk, hol vannak a problémák. Az általad végzett mozgások elemzésével pontosan megállapíthatjuk, miben kell korrigálni és milyen edzéseket kell végezned. 

A Keiser Functional Trainer elképesztő széles skálán kínál feladatokat akár rehabilitációs, akár sportspecifikus erőedzésekhez, így biztosan megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb megoldást.

Ha te is készen állsz a változtatásra és a jobb közérzet elérésére, szeretettel várlak! Jelentkezz üzenetben vagy a foglalási rendszeremen keresztül! Az árakról és további részletekről tájékozódhatsz itt a weboldalamon.

Ne halogasd tovább, induljunk el az úton a jobb egészség és a fájdalommentesség felé!