Láb-, járás-, és bokakorrekciós tréningsorozat gyerekeknek

2024.02.16

6 alkalmas tréningsorozat indul 9-14 év közötti gyerekeknek! 

Kezdés: 2024. április 27 - én szombat délelőtt! 6 gyerkőc a maximum! Az előjelentkezés már elindult, jelenleg 2 hely van. Lefoglalni a helyet az előleg utalásával lehet.
Helyszín: Budapest XVI. Rákosi u. 179. Diófa u. - Rákosi u. sarka

Mi várható a tréningen?

Alkalomról alkalomra más és más feladatokkal haladunk, lábujjak, talp, sarok, boka - vádli és térd irányban, amelyek alapos elsajátítása után az otthoni mindennapi gyakorlás nélkülözhetetlen az alkalmak között. Hat hét után egy komplett korrekciós program mozgásanyagának a birtokában lesz a gyerkőc, amely alaposan begyakorolt mintákból áll.
A helyes mozgásmintákra is kitérünk, ami az iskolai oktatásból kimaradt!

Kinesio tape 6 héten át

Minden alkalommal korrekciós tape kerül felhelyezésre hat héten keresztül. A korrekciós tape-ben történő mindennapi mozgásai, az otthon végzett házi feladatok, és a velem végzett célzott erősítő és korrekciós gyakorlatok együttes hatása egy lassú adaptáció lesz majd a korrigált testhelyzethez.

Mindannyian mások vagyunk, ezért a gyerekeknél sem lesz egyforma a fejlődés. Van, akinél nagyon látványosan alakul, de van, akinek több impulzusra, több gyakorlásra, vagy több időre van szüksége. Az is szuper eredmény, ha a lábállás jó irányba változik, vagy a súlypontot oda helyezzük, ahol annak lennie kell járás közben. Az eredményeket befolyásoló tényező az is, hogy ki, mit sportol az iskolai testnevelésen kívül.

A korrekciós tréning feladatai nyomtatott formában is átadásra kerülnek a gyerkőcöknek minden alkalom után, mert a későbbiekben is szükséges gyakorolni otthon a kapott anyag alapján, sőt ajánlott is. 

A később induló csoportokba be lehet csatlakozni ismétlőként, de egy egy alkalomra is, hogyha friss motivációra van szükség, vagy plusz pár hét kinesiotape-es ragasztásra.


A tanfolyam ideje alatt eszközöket biztosítok, és otthonra kiadok, amelyek utána meg is vásárolhatóak. (Lacrosse labda és SMR henger: 8600.-)

Jelentkezés

Részvételi díj: 55 000,- Ft. A lefoglalt hely a részvételi díj 50%-nak az utalásával válik biztossá. A tanfolyam lemondása a tervezett időpont előtt 1 héttel még díjtalan, azután az előleg 60%-a jár vissza. Természetesen egy későbbi csoportba is át lehet jelentkezni.

Jelentkezni üzenetben, emailben és telefonon lehet.

Utalási számlaszám: 11600006-00000006-20168751 / Udvardy Zsuzsa

Oktató: Udvardy Zsuzsa, sportrehabilitációs és korrektív tréner, gerinctréner

Helyszín: Budapest, XVI. Rákosi út 179. Udvardy Sportrehabilitáció & Mozgásstúdió