Keiser tapasztalatok

2024.05.03

Sokan szemeztek a nyitás óta vele, íme pár vélemény, mit tapasztalnak meg azok, akik edzenek és használják! Korlátlan lehetőségek nyílnak itt az edzésben - bármilyen terhelés, bármilyen sebesség, bármilyen sík! 

"Derék és nyakfájás miatt kezdtem járni 1 éve. Most már ezek egyike sincs meg. Jelenleg úgy osztottam meg a tornákat, hogy egyik héten a megszokott "Zsuzsis" edzés van, másik héten pedig a Keiser edzésre megyek, de ha van időm, beugrom egy plusz alkalomra is. Ilyenkor nagyrészt a gépen dolgozunk, de vannak más gyakorlatok is. Kiegészíti az eddigi edzéseimet és változatosságot hozott, mert nem a megszokott módon edzek. Nekem nehéz lassítani, ezért örülök, hogy a gépen tudom nézni, mi a maximumom a feladatban."V. Gábor (48)
"Kispályás fociban robbantam le, így kerültem ide fél éve. Gerinctornázunk és minden második egy Keiser edzés. Teljesen jól vagyok azóta, nem fáj sehol, pedig egész nap ülök az irodában. Úgy érzem javult a teljesítményem a fociban is. Kezd eltűnni a sörhasam "H. Péter (42)
"2 gyerek mellett a mozgást teljesen elhanyagoltam, derékfájással, idegbecsípődéssel, meg hát és nyakfájással kerültem ajánlás útján a Zsuzsihoz. 3 hét rehabilitacios kezelés után elkezdtük a tornát, és pár hónap alatt sokkal sde sokkal fittebb állapotban vagyok. Március óta tréningezünk a Keiseren, és egyre jobban alakulok, fogytam is 4 kilót. "S. Kriszta (42)