INFINITY SOROZAT

KEISER FUNCTIONAL TRAINER

Még specifikusabb funkcionális edzések!

A Functional Trainer egy olyan edzőrendszer, amely a gyakorlatok elképesztő választékát kínálja. A rengeteg tartozékkal, derékszíj, lábhevederek, kötelekkel egy sokszínű és változatos edzés valósulhat meg.

Az élsportba/hobbisportba visszatérők számára is lehetővé teszi, hogy olyan sebességen, és olyan ízületi szögben eddzenek, amelyet az állapotuk megkíván. 

A rehabilitációs betegek számára pedig olyan lehetőségeket ad, hogy a napi tevékenységeiket utánzó funkcionális mozgásokat végezzék, egyenletes ellenállással. A lehetőségek határtalanok, és a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy testre szabjuk számukra a protokollt.


Miben tudja megváltoztatni az edzésedet a Keiser Functional Trainer? 

Az erőedzésnek minden életkorban, de főképp 40 év felett kötelező résznek kellene lennie a heti mozgásunkban. Arra gondolok itt, hogy az életkorral és az aktivitási szint csökkenésével az izmok és az erő is csökken. Mivel az izomzat védelmi funkciót is ellát "rajtunk", ezért célunk kell legyen az, hogy ne veszítsünk izmot, ahogy idősödünk. Példaként, hogy ha épp elcsúszni készülsz az ónos esőben, lesz esély arra, hogy a jó állapotban lévő izomzatoddal sikeresen megakadályozod, hogy eless, vagy épp gyorsabban tudsz regenerálódni, vagy felemelni az unokákat egy mélyguggolásból és feltenni a hintára. 

A Functional Trainer a tudatossággal edző ember gépe. Úgy fogsz jól fejlődni, ha az edzésed során az izmokat a lehető legtöbb irányban és ízületi szögben éri terhelés. 

A két egymástól független és különálló kar 180 fokban állítható, amely rendkívüli változatosságot, szabadságot, és korlátlan edzéslehetőséget biztosít. Egy mozdulattal változtatható a kar, pont úgy, ahogy az edzésed igényli. 

A feladatok bármilyen gyorsasággal végezhetők rajta.

5 edzésmódszer 1 gépen: 

• gyorsasági edzés

• hagyományos erőedzés

• magas intenzitású edzés (HIIT)

• túlterheléses edzés

• rehabilitációs edzés

Sérülések kockázata nulla

A Functional Trainer esetében a sűrített levegő adja az ellenállást, melynek előnye az edzőtermi lapsúlyos gépekkel szemben, hogy egy adott mozdulat során teljes mozgáspályán azonos ellenállást ad, míg egy konditermi géppen a mozgás indításakor és a véghelyzetben egy hatalmas erőhatás éri az ízületeket, így megnövelve a sérülések kockázatát.  


KEISER Functional Trainer árak

KEISER Functional Trainer 60 perc  |  személyi edzés  -  15 000 Ft

KEISER Functional Trainer 30 perc + 30 perc más eszközökkel  |  személyi edzés  -  12 000 Ft